Yritin aloitella kirjoittamaan Voimahaliin, mutta pääsyni foorumille on näköjään evätty. Syyksi ilmoitetaan perseily.

Sinut on bannattu seuraavasta syystä:
perseily

En tiedä mitä se tarkoittaa, mutta koska en ole hyökännyt ketään vastaan henkilökohtaisesti, aavistelen syyn olevan pornon katselua käsittelevässä ketjussa, jossa yritin selventää moraalin suhteellisuutta ja ihmisen biologista luontoa. Ylläpidolle oli kai liikaa, että tunnustin teini-ikäisten tyttöjen olevan vetoavia myös seksuaalisesti. Olenko paha? Perverssi?

Seksuaalisuudesta tuli mieleeni tämä huoraamista käsittelevä blogi. En ole vielä varma, uskonko sen aidoksi vai en. Ehkä sitä kirjoittaa kirjailijuudesta haaveileva pulleaposkinen kirjallisuudenopiskelija, joka yrittää eläytyä blogin avulla huoran elämään. Tai sitten se on totta. Yliopistohuorat eivät kai edes ole harvinaisia.

Ja sitten huorista tervehenkiseen ulkoilmaelämään. Tänään tulee kakkoselta puoli seitsemältä ohjelma Aasheimin perheestä, joka elää luontoon turvaten vuoden ajan arktisissa olosuhteissa. Se on minunkin haaveeni, mutta valitettavasti moisen projektin toteuttaminen on vähäisille resursseilleni liian haastavaa. Mutta on minullakin suunnitelma. Ensin vain pitäisi saada töitä.